Over ons

Begin- én eindbaas. De man bij wie het ooit allemaal begon. Barry is nog steeds erg betrokken bij Opinity, maar ook bij initiatieven van ondernemende collega’s.

Barry staat voor samenwerken, vrijheid en ondernemen. Hij vertelt je in deze video meer over Opinity’s bedrijfscultuur.

De secret sauce van Opinity 

Opinity staat voor initiatiefnemende IT-professionals die het beste in hun vak zijn – al meer dan 15 jaar. Geboren uit Rotterdams ondernemerschap, gegroeid vanuit onze passie om softwareontwikkeling beter te maken.

Happy & skilled engineers is ons beginpunt, meetbare resultaten is wat we bij onze klanten bereiken. We leveren door heel Nederland de beste developers, DevOps engineers, cloud en infrastructuur specialisten, security engineers en Agile / DevOps coaches om organisaties te laten groeien.

Training en advies

Cloud adoptie

Data-driven DevOps

Opinity magie

Onze missie

Opinity professionals werken vanuit een pragmatische aanpak die geborgd wordt vanuit een engineer first perspectief. Geen 100-pagina tellend hoogover rapport, maar advies op maat voor praktische verbeteringen binnen jouw teams.

Wanneer je met Opinity samenwerkt profiteer je direct van de praktijkervaring en technische expertise die onze IT-professionals leveren. Zij gebruiken hun DevOps mindset om concrete verbeterpunten te ontdekken en praktische oplossingen te implementeren.

Onze visie

De onweerstaanbare drang om processen, techniek en mensen efficiënter te laten werken is een kenmerk van iedere Opinitiaan.

Niet alleen omdat het meetbare waarde oplevert voor de organisatie: maar ook omdat ze weten hoe belangrijk het is om als DevOps team/ontwikkelteam die flow te creëren waar iedereen blij van wordt.

Meer weten over onze visie op DevOps? Klik dan hier.

Ook zo’n IT-professional die iets te melden heeft? Lees hier meer over Opinitiaan worden.

Neem contact met ons op

Hoeft niet meteen, mag ook vanavond! Wil jij met ons komen werken of wil je dat wij voor jou komen werken? Wij staan altijd open voor een bakkie en een goed gesprek. Neem contact op met Barry!