Werken bij Opinity

Thuiskomen bij het best bewaarde geheim in IT? Kom werken in een omgeving waar je tot je recht komt. Persoonlijk, ambitieus en alle ruimte voor jouw input.

Klaar om de leiding te nemen?

 

Opinity staat voor IT-professionals die iets te melden hebben. Voor een mening. We zijn open, duidelijk en transparant. Recht voor zijn raap, zou je kunnen zeggen.

Wij zijn extraverte en nieuwsgierige software experts met een grote knapzak aan technische competenties waarmee wij organisaties verder kunnen helpen in hun IT transitie en transformaties. Uitdagingen rondom cloud infrastructuren, Agile werken en de implementatie van een DevOps cultuur? Say no more. Met een tech-first aanpak komen we snel tot de kern van hoe onze klanten het beste te helpen. En dan voeren we het uit: met de poten in de klei.

Expertises & vacatures

Wil je wel de voordelen van een grote IT-dienstverlener als het gaat om opleiding en loopbaankansen, maar niet de nadelen van logheid en bureaucratie? Bekijk dan onze vacatures en laat je nummer achter!

Development

Software bouwen: waarde toevoegen door jouw slimme code. Opinity is gebouwd op developer-DNA. Ben jij een DevOps-minded developer? Kom bij Opinity!

Python Developer

Heb jij 5 jaar ervaring (of meer) in Python development en ben je toe aan een toffe nieuwe stap in je carrière? Kom bij Opinity als Python Developer!

Ga naar de vacature

.NET Developer

Ben jij die enthousiaste developer met een passie voor het ontwikkelen van seamless en efficiënte .NET applicaties? Wil je niet alleen code maar ook jezelf ontwikkelen binnen een DevOps-omgeving? Kom bij Opinity als .NET developer!

Ga naar de vacature

JAVA Developer

Is JAVA is jouw native ontwikkeltaal? Waarmee je het liefst de beste features ontwikkelt op end-to-end basis? Kom dan bij Opinity als JAVA Developer!

Ga naar de vacature

Infra & Operations

Cloud, on-prem en hybride: het maakt jou niet uit, als het maar zorgt voor de perfecte flow in het ontwikkel- en releaseproces. In de teams ben jij de rots!

Cloud Engineer

Gaat jouw technische hart sneller kloppen van alles rondom cloud computing en ben jij een ervaren cloud engineer die de volgende stap wil zetten in je carrière? Kom dan bij Opinity als Cloud Engineer.

Ga naar de vacature

Infrastructure Specialist

Wil jij de technische infrastructuur van complexe ICT-omgevingen goed – nee, beter! – laten werken, in samenwerking met de DevOps teams? Kom dan bij Opinity als Infrastructure Specialist!

Ga naar de vacature

DevOps Engineer

Staan Development & Operations jou op het lijf geschreven? Ben je niet alleen fluïde met infra, maar ook met application lifecycle management? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je je nog verder kunt ontwikkelen? Kom bij Opinity als DevOps Engineer!

Ga naar de vacature

Test, Secure & Coach

Beter. Sneller. Veiliger: alles kan verbeterd worden. Van de software, tot de teams tot de organisatie zelf. Zorg jij voor een ripple effect?

Security Specialist

DevSecOps? Security in een CI/CD pijplijn fixen? Klanten helpen op weg naar safer sotfware, sooner? Dat is iets wat jij kan en wil doen! Kom dan bij Opinity als Security Specialist en maak het verschil.

Ga naar de vacature

QA Specialist

Softwarekwaliteit is jouw middle name en je wil meer agile en DevOps teams helpen het licht te zien van slimme QA-processen en automation. Kom bij Opinity als QA Specialist!

Ga naar de vacature

Scrum Master

Als scrum master bij Opinity snap jij als geen ander dat je de juiste dingen moet doen om waarde te leveren als team. Heb jij Agile bloed door je aderen stromen, dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de rol van scrum master bij Opinity die onze klanten gaat ondersteunen.

Ga naar de vacature

It's called balance

Always improving IT

We werken vanuit het principe dat we het softwareontwikkelproces van onze klanten altijd helpen te optimaliseren. Die meetbare verbeteringen behalen we met key ingredients voor een succesvol DevOps team: het pad – de engineering journey – en de mensen die vanuit specialistische expertise kunnen zorgdragen voor flow in het ontwikkelproces.

Snowpinity

Van flow in DevOps naar flow in de sneeuw! Ieder jaar krijg je een uitnodiging om mee te gaan naar onze strategiesessie in Flachau! Daar dagen we je uit om met je collega’s mee te denken over de toekomst van Opinity. We vinden jouw mening ontzettend belangrijk. Daarnaast is er natuurlijk tijd om te gaan skiën of snowboarden en te après-skiën in de Dampfkessel.

Veelgestelde (en minder veelgestelde) vragen

Benieuwd wat je als IT’er bij ons krijgt? Check het hieronder.

Ik wil een vast contract! Mag dat?

Ja, graag zelfs! We maken er samen wat moois van.

Ik wil rijk worden. Lukt dat bij jullie?

Jazeker! De enorme rijkdom van een werkgever die echt om jou geeft en niet uit is op eigenbelang is een groot goed tegenwoordig. Daarnaast zou het zomaar kunnen zijn dat je vrienden voor het leven gaat maken. Als dat geen rijkdom is! Als je bij ons komt werken ga je natuurlijk ook een vette boterham verdienen, een mooie auto rijden en meedelen in de winst.

Als ik een wereldreis wil maken, krijg ik dan vrij?

Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur per week) en 8% vakantietoeslag. Daar kun je nog geen wereldreis mee maken, maar over alles valt te onderhandelen!

Thuiswerken, mag dat?

Ja! Mits de opdracht dit toelaat natuurlijk. Momenteel werken al onze collega’s minimaal 1 dag per week thuis, vaak ook 2 dagen. Op de vrijdag is het vaak ook gezellig druk op ons Opinity hoofdkantoor met collega’s die graag een dagje bij “de homebase” aanschuiven. Gezellig én inclusief gezamenlijke lunch!

Ik wil een Rolls Royce!

Ja dat willen wij ook wel, maar het gaat niet gebeuren. Je krijgt wel een auto van de zaak of OV/KM-vergoeding. Kies je voor een auto dan ontvang je een vrij besteedbaar bedrag voor een leasebak van jouw keuze, met daarbij onbeperkt privékilometers rijden! Jouw nieuwe collega’s rijden onder andere in een Mercedes CLA180, Audi Q2 en zelfs op een Harley Davidson.

Gadgets... Hebben jullie die?

We hebben (nog) geen exploderende pennen of horloges met lasers, maar onze marketeer is working on it. We kunnen je wel een laptop en nieuwste smartphone (iOS of Android) aanbieden. Wil je geen telefoon van de zaak, dan krijg je toch een vergoeding voor telefoonkosten.

Kan ik blijven leren?

Jazeker, tof dat je dat wilt en daar helpen we je graag bij. Iedereen krijgt onbeperkt toegang tot Udemy Business. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om opleidingen, congressen en seminars te volgen op onze kosten!

Saaie dingen waar niemand zin in heeft?

Je zorgverzekering regelen is saai, daarom hebben we een collectief met korting waarbij je je kunt aansluiten. We betalen ook de helft mee aan je pensioen en verzorgen voor al onze starters een pensioengesprek met mensen die verstand hebben van pensioenregelingen. Valt eigenlijk best mee hoe saai dat is!

Leuke dingen waar iedereen meestal zin in heeft?

We zijn gestopt met zinloze meetings en organiseren nu elke maand een gezellige IT-meeting (onze kennisdeelavond) of fun-activiteit. Hapje, drankje en even dollen met je collega’s!

Leuke dingen waar iedereen altijd zin in heeft?

Snowpinity! Het legendarische weekend wintersporten in Flachau. Elk jaar krijg je een uitnodiging om mee te gaan en de strategie van Opinity te bepalen tussen de sneeuw en jägerbombs.

Ready to go?

Dit kun je verwachten als je bij ons solliciteert:

Stap 1: solliciteer!

Stuur je CV naar ons op via onderstaand formulier. Simpeler kan het niet – al snappen we ook dat het schrijven van CV’s niemands favoriete activiteit is. We nemen sowieso binnen 3 dagen contact met je op!

Stap 2: face to face kennismaken

CV door de keuring (aka onze recruiter zit iedereen razend enthousiast te appen over jou)? Dan maken we snel een afspraak om direct de diepte in te duiken. In gesprek met een of twee van onze technisch specialisten krijg je direct een helder beeld van je toekomstige werkplek en collega’s en kun je je skills laten zien.

Stap 3: taking the lead

Iedereen happy? Dan is het tijd voor nog één gesprek, samen met onze in-house recruiter of met eindbaas Barry. Deze keer over je wensen en je aversies, alle vragen die je misschien nog hebt over onze cultuur en werkwijze. En over je arbeidsvoorwaarden natuurlijk.

Stap 4: decision time

Ja, wij willen jou dolgraag bij de club! We sturen je een helder aanbod met alle details die je nodig hebt om de knoop door te hakken. Ga jij er ook voor? Dan is het tijd om te tekenen en de bubbels open te trekken!

Solliciteren?

11 + 13 =