Blog | Nieuws | Updates

Kennis delen: doen we graag! Hier vind je onregelmatige blog updates over DevOps, software development, agile/scrum methodes en onderwerpen rondom werken “in de IT”. Zonder SEO-meuk, mét een pragmatische en behulpzame blik van onze Opinitianen. 

Help, mijn teams willen een Scrum Master!

Wanneer teams om een Scrum Master vragen, wil je weten: wat gaat die persoon dan extra brengen naar de teams? Moet je iemand extern inhuren, of juist niet? En hoe scheid je het kaf van het koren? In dit artikel lees je de afwegingen die je kunt maken rondom dit vraagstuk en geef ik tips rondom de selectie van en het succesvol aanstellen van een Scrum Master.

.NET 8: to update or to not update?

Met de release van .NET 8 in november 2023 ontstond de vraag vanuit een klant: moeten we onze backend updaten naar .NET 8? In dit blog neemt developer Noah je mee in hoe hij vanuit zijn ervaring de afweging maakt “to update or to not update”.

Value Stream Mapping: waarde voor iedereen

Value Stream Mapping (VSM) is bekend vanuit de lean methode en wordt al vaak toegepast bij industriele organisaties. Maar wist je dat het voor procesoptimalisatie ook gebruikt kan worden voor alle types organisaties?

Ook een keertje sparren?

Bij Opinity helpen we organisaties floreren middels advies, het leveren van slimme IT-professionals die het voortouw nemen en diensten waarmee je procesoptimalisatie succesvol kan doorvoeren. Altijd pragmatisch, gestoeld op kennis en ervaring uit de praktijk. Zit je met een probleem, vraag of kun je wat ondersteuning op IT-vlak gebruiken? Neem dan contact met ons op.