Software Development &
Consultancy

Wil je sneller betere software bouwen? Heb je behoefte aan ervaren developers die supersnel kunnen meedraaien in jouw softwareontwikkelproces? Zie je kansen in jouw markt en wil je innoveren, maar beschik je niet over voldoende ontwikkelcapaciteit om die kansen te benutten? Kies voor Software Consultancy & Development door Opinity en voeg direct waarde toe aan jouw softwareontwikkelproces.

Voordelen van Software Development & Consultancy bij Opinity

Meer business continuity

Niemand houdt van downtime. Daarom werken wij vanuit engineering perspectief aan uitvoerbare verbeteringen. Geen “I’ll refractor it later” of onnodige herhalende acties voor ons!

Happy & Skilled engineers

Onze mensen zijn het, jouw team wordt het.

Directe kennisverhoging

Onze sterke groep van initiatiefnemende Software Developers voegen direct hun kennis en expertise toe aan jouw organisatie. Niet alleen fijn voor de softwarekwaliteit: ook de developers in jouw team zullen blij worden van deze skills injection. En happy engineers = happy klanten!

Creëren van flow

Geen barrières meer in het bereiken van de businessdoelen.

In 5 stappen van jouw vraag naar onze oplossing

Stap 1: bellen/mailen/meeten

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om jouw vraag helder te krijgen. Je krijgt gelijk een gevoel bij hoe we als Opinity te werk gaan en zullen je open, transparant en met een dosis humor te woord staan.

Stap 2: zoeken naar de best passende developers voor jouw project

Tooling, taal, type persoon geen eis is te gek. We matchen jouw vraag en voegen er wat Opinity-magie aan toe.

Stap 3: kennismaken

Pas op, zodra je een Opinitiaan hebt gesproken zal je zo enthousiast zijn dat je ze niet meer wil laten gaan. Je vraagt hem/haar het hemd van het lijf en dat doet onze developer ook over jouw project.

Stap 4: voorstel in je mail

“Kun je vandaag al starten?” het zal niet de eerste keer zijn dat we deze vraag krijgen. Soms lukt dit, maar sowieso kunnen we binnen twee dagen alles rondkrijgen aan onze kant.

Stap 5: blij zijn!

Onze developer start op jouw project en jij haalt opgelucht adem. Tijd voor groei! We houden tussentijds contact en staan altijd klaar om bij te sturen of op te schalen waar nodig.

Features van Software Development & Consultancy

DevOps minded professionals

Direct één of meer skilled IT-professionals die jouw team komen versterken of voor jouw organisatie een project komen uitvoeren. Vanuit de DevOps mindset helpen onze specialisten jouw organisatie floreren met aantoonbaar efficiëntere softwareontwikkeling. 

Flexibiliteit

Shhh… we zullen het a-woord (arbeidsmarktkrapte) niet in de mond nemen, maar we snappen hoe frustrerend het kan zijn om meer bezig te zijn met de strijd om IT-talent dan met jouw organisatiedoelen bereiken. Bellen – schakelen – starten: zo simpel kan het ook.

Laag risico

Onze software developers komen invliegen en voegen direct waarde toe aan jouw project. Is het project klaar? Of veranderen je behoeftes? Geen probleem, wij zorgen voor onze mensen en alle administratie eromheen. Zo loopt jouw organisatie minder risico en kun je je concentreren op jouw kernactiviteiten.

Betrouwbare topkwaliteit

Al 15 jaar leveren wij betrouwbare, slimme software consultants voor projectmatig werk bij onze klanten. Door korte lijntjes en onze continue kennisupdates kun jij aan van de beste kwaliteit.

Efficient en pragmatisch

Handen uit de mouwen, en tegelijk onverbeterlijke drive tot efficiëntie. Automate everything! Met meetbare resultaten.

Wil jij ook betere en
snellere software?

11 + 15 =