.NET Developer

solliciteer nu

Opinity B.V.

Voltijd – hybride

Bij klanten de beste software ontwikkelen die snel, veilig en van hoge kwaliteit is zodat de klant als organisatie wendbaar blijft, dat is waar een software engineer bij Opinity voor staat.

Is dit jouw pakkie-an? Solliciteer dan als .NET Developer bij Opinity!

Wat ga je doen?

Als Opinity ondersteunen wij organisaties volop om hun applicatielandschap te verbeteren, optimaliseren en nieuwe technologie implementeren. Dit doen wij door verder te gaan dan alleen een stuk code te ontwikkelen, maar adviseren wij van versiebeheer tot infrastructuur en van build tot monitoring. Bij Opinity hebben wij ervaring met grote Enterprise omgevingen tot kleine startups en denken wij altijd mee met de situatie van de klant.

Wie ben jij?

Als .net engineer bij Opinity snap jij als geen ander dat software ontwikkelen meer is dan alleen code kloppen. De software moet goed landen en aan alle kwaliteitseisen voldoen. Tevens kan je code produceren die aan de bekende design principles voldoet. Hierin kan jij de klant adviseren en het eindresultaat realiseren.

Leef je bij het motto ‘you build it, you run it’ en heb jij Agile bloed door je aderen stromen, dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de rol van .net engineer bij Opinity die onze klanten gaat ondersteunen. Bij Opinity werken vakidioten die elkaar versterken en helpen de volgende stap in je carrière te zetten.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in een IT-gerelateerde richting
 • Minimaal 2 jaar actief als software ontwikkelaar in een Microsoft omgeving
 • Een passie voor en kennis van Microsoft .NET development (c#, .net framework, .net core)
 • Een passie voor software ontwikkeling
 • Ervaring met Agile werkvormen zoals scrum en Kanban
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend

Pre:

 • Ervaring met een cloud platform zoals Azure, AWS of GCP
 • Kennis van CI / CD tooling zoals Jenkins, Azure DevOps

Krijgen wat je verdient

Goed salaris

Vanaf € 4.000 per maand en een contract voor onbepaalde tijd. Plus natuurlijk je pensioen goed geregeld, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Mobiliteit die rijdt

Wil je een auto van de zaak of kies je voor ons ruime mobiliteitsbudget?

Spullen!

Laptop van de zaak plus de nieuwste smartphone – iOS of Android. Of telefoonkosten-vergoeding als dat je voorkeur heeft.

Groeien met Opinity

We bieden een ambitieus groeipad: met de Opinity Academy zorgen we dat we jouw kennisontwikkeling in een stroomversnelling brengen. Congressen of seminars – daar zijn wij – en jij – bij!

   

  (Werk)geluk

  Thuiswerken en/of 32-36 uur werken mogelijk. Jouw opdracht, jouw voorkeuren: wij helpen je aan een klus die past bij jouw ambities én praktische eisen. Dus geen opdracht in Appelscha als je niet graag naar Friesland wil.

  Strategie in de sneeuw

  Ieder jaar een uitnodiging om op onze kosten te gaan skiën of snowboarden in Flachau en daarna in de Dampfkessel te après-skiën!

  Ready to go? 

  Stuur vandaag nog je CV op naar Barry via barry.haagoort@opinity.nl. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zsm contact met je op.

  10 + 4 =