Scrum Master

solliciteer nu

Opinity B.V.

Voltijd – hybride

Teams in staat brengen om meer waarde te leveren waardoor de organisatie wendbaar blijft, dat is waar een scrum master bij Opinity voor staat.

Is dit jouw pakkie-an? Solliciteer dan als Scrum Master bij Opinity!

Wat ga je doen?

  Als Opinity ondersteunen wij organisaties volop om hun applicatielandschap te verbeteren. Dit doen wij door verder te gaan dan alleen een stuk code te ontwikkelen maar adviseren wij van versiebeheer tot infrastructuur en van build tot monitoring. Bij Opinity hebben wij ervaring met grote Enterprise omgevingen tot kleine startups en denken wij altijd mee met de situatie van de klant.

  Wie ben jij?

  Als scrum master bij Opinity snap jij als geen ander dat je de juiste dingen moet doen om waarde te leveren als team. Daarom kijk je verder dan alleen de scrum rituelen en fungeer jij als een mentor, coach, trainer binnen een organisatie en breng jij verandering met je mee. Jij bent in staat om teamleden dichterbij elkaar te brengen en teamspirit te verhogen en te bewaken en de  teams naar een hoger niveau te brengen. Tevens ben je in staat trainingen, werkvormen en team overstijgende activiteiten te organiseren waarbij je de ART of keten verder helpt in haar Agile volwassenheid.

  Heb jij Agile bloed door je aderen stromen, dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de rol van scrum master bij Opinity die onze klanten gaat ondersteunen. Bij Opinity werken vakidioten die elkaar versterken en helpen de volgende stap in je carrière te zetten.

  Jouw profiel

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Minimaal 2 jaar actief als scrum master
  • PSM 1 en PSM 2 certificering
  • Ervaring met softwareontwikkeling processen
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend

  Pre:

  • Ervaring als product owner
  • Ervaring als software ontwikkelaar
  • Ervaring met SAFe
  • Ervaring in Testen en testautomatisering
  • Kennis in CI/CD processen

  Krijgen wat je verdient

  Goed salaris

  Vanaf € 4.000 per maand en een contract voor onbepaalde tijd. Plus natuurlijk je pensioen goed geregeld, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

  Mobiliteit die rijdt

  Wil je een auto van de zaak of kies je voor ons ruime mobiliteitsbudget?

  Spullen!

  Laptop van de zaak plus de nieuwste smartphone – iOS of Android. Of telefoonkosten-vergoeding als dat je voorkeur heeft.

  Groeien met Opinity

  We bieden een ambitieus groeipad: met de Opinity Academy zorgen we dat we jouw kennisontwikkeling in een stroomversnelling brengen. Congressen of seminars – daar zijn wij – en jij – bij!

  (Werk)geluk

  Thuiswerken en/of 32-36 uur werken mogelijk. Jouw opdracht, jouw voorkeuren: wij helpen je aan een klus die past bij jouw ambities én praktische eisen. Dus geen opdracht in Appelscha als je niet graag naar Friesland wil.

  Strategie in de sneeuw

  Ieder jaar een uitnodiging om op onze kosten te gaan skiën of snowboarden in Flachau en daarna in de Dampfkessel te après-skiën!

  Ready to go? 

  Stuur vandaag nog je CV op naar Barry via barry.haagoort@opinity.nl. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zsm contact met je op.

  8 + 4 =