Cloud Engineer

solliciteer nu

Opinity B.V.

Voltijd – hybride

Bij klanten de cloud inrichten die snel, veilig en van hoge kwaliteit is zodat de klant als organisatie wendbaar blijft, dat is waar een Cloud Engineer bij Opinity voor staat.

Is dit jouw pakkie-an? Solliciteer dan als Cloud Engineer bij Opinity!

Wat ga je doen?

  Als Opinity ondersteunen wij organisaties volop met hun digitale transformatie. Dit doen wij door organisaties te adviseren in hun digitale transformatie, hoogwaardige software te ontwikkelen en Cloud transities te realiseren. Bij Opinity hebben wij ervaring met grote Enterprise omgevingen tot kleine startups en denken wij altijd mee met de situatie van de klant.

  Als cloud engineer bij Opinity help jij klanten met het neerzetten, schalen en beheren van hun cloud omgeving. Jij maakt hier impact in door herbruikbare oplossingen aan te dragen, het ontwerpen van oplossingen van problemen en het cloud platform als landingzone te laten fungeren voor alle applicaties van de klant.

  Wie ben jij?

  Heb jij kennis van Infrastructure as Code, Platform as a Service en networking, storage, data, security, container en probeer jij altijd alles te automatiseren en te optimaliseren dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de rol van cloud engineer bij Opinity die onze klanten gaat ondersteunen. Bij Opinity werken vakidioten die elkaar versterken en helpen de volgende stap in je carrière te zetten.

  Jouw profiel

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in een IT-gerelateerde richting
  • Minimaal 2 jaar actief als cloud engineer
  • Minimaal 2 jaar ervaring met werken met een cloud platform: Azure en/of AWS
  • Ruime ervaring met containerization technieken
  • Ervaring met Agile werkvormen zoals scrum en Kanban
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend

  Pre:

  • Kennis van CI / CD tooling zoals Jenkins, Azure DevOps
  • Kennis van Site Reliability engineering
  • Kennis van One Ops

  Krijgen wat je verdient

  Goed salaris

  Vanaf € 4.000 per maand en een contract voor onbepaalde tijd. Plus natuurlijk je pensioen goed geregeld, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

  Mobiliteit die rijdt

  Wil je een auto van de zaak of kies je voor ons ruime mobiliteitsbudget?

  Spullen!

  Laptop van de zaak plus de nieuwste smartphone – iOS of Android. Of telefoonkosten-vergoeding als dat je voorkeur heeft.

  Groeien met Opinity

  We bieden een ambitieus groeipad: met de Opinity Academy zorgen we dat we jouw kennisontwikkeling in een stroomversnelling brengen. Congressen of seminars – daar zijn wij – en jij – bij!

  (Werk)geluk

  Thuiswerken en/of 32-36 uur werken mogelijk. Jouw opdracht, jouw voorkeuren: wij helpen je aan een klus die past bij jouw ambities én praktische eisen. Dus geen opdracht in Appelscha als je niet graag naar Friesland wil.

  Strategie in de sneeuw

  Ieder jaar een uitnodiging om op onze kosten te gaan skiën of snowboarden in Flachau en daarna in de Dampfkessel te après-skiën!

  Ready to go? 

  Stuur vandaag nog je CV op naar Barry via barry.haagoort@opinity.nl. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zsm contact met je op.

  2 + 8 =