Infrastructure Specialist

solliciteer nu

Opinity B.V.

Voltijd – hybride

De technische infrastructuur van complexe ICT-omgevingen goed – nee, beter! – laten werken, in samenwerking met de DevOps teams.  

Is dit jouw pakkie-an? Solliciteer dan als Infrastructure Specialist bij Opinity!

Wie ben je dan?

Jij bent een veerkrachtige (DevOps) Infra engineer met een mening, die complexiteit ziet als een witte boterham met vruchtenhagel! Je bent liever niet werknemer nummer 6.360. Natuurlijk ben je zwaar bewapend en barst je van de ervaring. Je vindt het dan ook een uitdaging om het voortouw te nemen in jouw vakgebied.

Wat ken je dan?

Taking the lead is de pay-off van Opinity, we zijn dan ook alleen op zoek naar de beste van de besten. Vanzelfsprekend moet je een Infrastructuurpurist zijn die niet schrikt van onderstaande lijst aan skills.

  • Minimaal 10 jaar ervaring.
  • HBO en hoger (wens).
  • Je hebt je certificering op orde.
  • Aantoonbare kennis van Windows, Linux, Unix, virtualisatie (o.a. VMware), Citrix of complexe storage-omgevingen.
  • Ervaring met agile projecten, bij voorkeur volgens de Scrum / DevOps methodologie.
  • Het spel van vraag & antwoord beheers jij als geen ander. Je stelt de juiste vragen aan de klant, weerlegt foute aannames en weet vragen duidelijk te beantwoorden.
  • Je kan ook nog eens hartelijk om jezelf lachen, hahaha!

Krijgen wat je verdient

Goed salaris

Vanaf € 4.000 per maand en een contract voor onbepaalde tijd.

Mobiliteit die rijdt

Wil je een auto van de zaak of kies je voor ons ruime mobiliteitsbudget?

Spullen!

Laptop van de zaak plus de nieuwste smartphone – iOS of Android. Of telefoonkosten-vergoeding als dat je voorkeur heeft.

Pensioen goed geregeld

Pensioenbijdrage + pensioengesprek met iemand die er écht verstand van heeft.

(Werk)geluk

Thuiswerken en/of 32-36 uur werken mogelijk. Jouw opdracht, jouw voorkeuren: wij helpen je aan een klus die past bij jouw ambities én praktische eisen. Dus geen opdracht in Appelscha als je niet graag naar Friesland wil.

Strategie in de sneeuw

Ieder jaar een uitnodiging om op onze kosten te gaan skiën of snowboarden in Flachau en daarna in de Dampfkessel te après-skiën!

Ready to go? 

Stuur vandaag nog je CV op naar Barry via barry.haagoort@opinity.nl. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zsm contact met je op.

10 + 11 =